Kinderen treden toe tot maatschap

Geschreven door Thijs Westerveld

Kinderen treden toe tot maatschap

Onder het genot van de traditionele koffie en kwetsentaart hebben we de afgelopen maanden regelmatig met de familie om tafel gezeten om de laatste puntjes op de i te zetten voor de nieuwe maatschapsakte. Vandaag hebben we de handtekeningen gezet en kon de champagne open. Daarmee treden de kinderen toe tot het kampeerbedrijf. Op deze manier zorgen we ervoor dat deze fijne plek niet verdwijnt als Johan en Annie straks met pensioen gaan. Het stokje kan zo soepel worden overgedragen. Met z'n allen blijven we hard werken, zodat u als gast nog jaren kunt genieten van de rust in deze prachtige omgeving.

Einde seizoen

Geschreven door Thijs Westerveld

Einde seizoen

Het campingseizoen is weer ten einde. Afgelopen weekend hebben de laatste seizoensgasten van 2012 hun plaats opgeruimd en de caravans mee naar huis genomen. Bij het opruimen en afbreken hebben ze kunnen genieten van een paar prachtige nazomerdagen. Met temparaturen van rond de 20 graden en veel zon was het een prima weekend om de boel op te breken, de voortent droog in te pakken en nog even met een kopje koffie te genieten van de laatste warme dagen van het jaar op de Küper.

Metamorfose van "de Loze"

Geschreven door Annie Westerveld

Metamorfose van

Dit voorjaar is "de Loze" grondig opgeknapt. De woonkamer heeft een ware metamorfose ondergaan. De groene kozijnen en muren zijn, net als de radiatoren, in modern grijs geverfd. Er is een laminaatvloer gelegd; warmer dan de vroegere tegels. De witte keuken is eruit, er is een blauwe voor in de plaats gekomen. Er hangt een nieuwe flatsceen tv en er staat nu ook een dvd-speler. Om het helemaal af te maken zijn er nieuwe lampen en gordijnen opgehangen en voor de aankleding wat leuke snuisterijen in de vensterbank en aan de muur. En natuurlijk staat er, als u komt, een fris bloemetje op tafel, dat is niet veranderd!