de Küper

Mini-camping en groepsaccommodaties in de Achterhoek

Heeft u gekampeerd op de Küper of gebruik gemaakt van onze groepsaccommodaties? Klik op nieuw bericht en laat ons weten wat u er van vond. Alle velden met een sterretje (*) zijn verplicht. Uw naam wordt getoond bij het bericht, maar uw emailadres niet. Om spam te voorkomen vragen we u aan te geven dat u geen robot bent.


Eric en Marijke Boom

12 augustus zouden we een weekendje gaan kamperen in de Achterhoek....het werden er vier. Op camping de Kuper heerst zo'n rust en is zoveel ruimte; gewoonweg geweldig. Je kunt in de omgeving heerlijk fietsen en wandelen. De natuur is prachtig en ondanks dat we zelf elders in de Achterhoek wonen ben je hier helemaal weg. De eigenaren zijn heel vriendelijk en hulpvaardig; het sanitair is prima, schoon en altijd warme douches.

ondanks de rust ligt het toch heel centraal tussen allerlei plaatsjes

een aanrader; wij komen zeker nog eens terug

 

 

Monday, 04 September 2017 15:28
ria soetendal

In oktober 2016 verbleven wij ruim een week op deze camping. We hebben er genoten van de rust en de mooie omgeving. Mooie fietstochten gemaakt door het prachtige land. Op een van de dagen hebben we een mooie wandeling gemaakt met de eigenaar als ivn-gids. Halverwege de wandeling kwam zijn vrouw met een kruiwagen koffie en koek brengen, dat was een bijzondere verrassing.

Zeker een plek om terug te komen.

Bram en Ria Soetendal Nuenen

Tuesday, 20 December 2016 22:12
Wim en Rineke Jansen

Inmiddels is het al weer meer dan een maand geleden (begin juli) dat wij anderhalve week op de camping hebben doorgebracht. Wij hebben genoten van de rust, de werkelijk prachtige ligging van de camping en de natuurlijke uitstraling. Veel vogels, o.a. de groene en bonte specht, tjiftjaf, boomkruipers. Werkelijk bijzonder wat je allemaal vanaf je stoeltje kon bewonderen. Vergeet ik bijna de eekhoorntjes die regelmatig te zien waren! Ook de eigenaar Johan deed zijn best zijn gasten enthousiast te maken voor de natuur: hij leidde ons over en langs de camping om allerlei wetenswaardigheden te melden. Wij hebben goede herinneringen aan de camping, Johan en zijn vrouw Annie.

Monday, 22 August 2016 12:19
Anneke en Gert Koffeman

Het is wat lastig om een recensie over De Küper te schrijven: sommige plekjes wil je nou eenmaal graag voor jezelf houden. Maar eerlijk is eerlijk, De Küper is een heerlijke camping! De gastvrije eigenaren, de prachtige ruime plekken, het prima, pas vernieuwde sanitair: wij kwamen er al een paar jaar tot volle tevredenheid en we komen zeker opnieuw! Een rustige maar zeker niet saaie camping, talrijke zelf opgestelde fietsroutes, leuke gasten en een wonderschone omgeving. Van harte aanbevolen!

Tuesday, 17 November 2015 14:13
Paulien en Freek Verhoeven

Er zijn een paar campings waar wij weer terug komen,en deze is daar een van.

Wij zijn vriendelijk ontvangen en hebben mooie fietstochten gemaakt uit de map en door Annie en  Johan uitgezet.

We hebben genoten van de mooie bloemenweide en van de vele vogels o.a.de groene specht, en bij de afwas werden we vergezeld door de gekraagde roodstaart

Het is een rustige camping met mooie plekken.

Het toilet gebouw is opgeknapt en mooi geworden.

Paulien en Freek Verhoeven Leimuiden

Monday, 27 July 2015 21:44
Powered by JoomVita VitaBook

Locatie

  • Luimesweg 12A
    7084 AS Breedenbroek

Contact

{emailcloak=off}

Volg ons