de Küper

Mini-camping en groepsaccommodaties in de Achterhoek

Heeft u gekampeerd op de Küper of gebruik gemaakt van onze groepsaccommodaties? Klik op nieuw bericht en laat ons weten wat u er van vond. Alle velden met een sterretje (*) zijn verplicht. Uw naam wordt getoond bij het bericht, maar uw emailadres niet. Om spam te voorkomen vragen we u aan te geven dat u geen robot bent.


Maya Sissing

We hebben een geweldig lang Hemelvaartsweekend gehad op camping de Küper. Super fietsen in de omgeving en een privé rondleiding door de IVN boer/eigenaar, die alle details van de lokale flora en fauna kon vertellen. Halverwege de tocht van 1 1/2 uur zat de boerin klaar met koffie en koek op een bankje. Hierbij nog een dronefilm van de prachtige boerderijcamping en omgeving. Dank!

https://youtu.be/87wmIZcJCnU 

 

Sunday, 13 May 2018 18:22
Peter Prinsen

Beste team van De Küper, beste familie Westerveld, 

Vanuit St. Maarten willen we jullie danken voor het prachtige bedrag opgebracht tijdens de wandeltocht van afgelopen weekend op jullie kampeerboerderij. 

We zijn ontzettend blij en trots dat zoveel mensen onze actie: Help Eline & Peter SXM HELPEN ondersteunen. 

Wij zullen ons best doen om het geld hier op St. Maarten goed te besteden en willen jullie graag op de hoogte houden over de actie! 

Vriendelijke groet uit St. Maarten 

Eline Broere & Peter Prinsen 

Monday, 09 October 2017 21:59
Eric en Marijke Boom

12 augustus zouden we een weekendje gaan kamperen in de Achterhoek....het werden er vier. Op camping de Kuper heerst zo'n rust en is zoveel ruimte; gewoonweg geweldig. Je kunt in de omgeving heerlijk fietsen en wandelen. De natuur is prachtig en ondanks dat we zelf elders in de Achterhoek wonen ben je hier helemaal weg. De eigenaren zijn heel vriendelijk en hulpvaardig; het sanitair is prima, schoon en altijd warme douches.

ondanks de rust ligt het toch heel centraal tussen allerlei plaatsjes

een aanrader; wij komen zeker nog eens terug

 

 

Monday, 04 September 2017 15:28
ria soetendal

In oktober 2016 verbleven wij ruim een week op deze camping. We hebben er genoten van de rust en de mooie omgeving. Mooie fietstochten gemaakt door het prachtige land. Op een van de dagen hebben we een mooie wandeling gemaakt met de eigenaar als ivn-gids. Halverwege de wandeling kwam zijn vrouw met een kruiwagen koffie en koek brengen, dat was een bijzondere verrassing.

Zeker een plek om terug te komen.

Bram en Ria Soetendal Nuenen

Tuesday, 20 December 2016 22:12
Wim en Rineke Jansen

Inmiddels is het al weer meer dan een maand geleden (begin juli) dat wij anderhalve week op de camping hebben doorgebracht. Wij hebben genoten van de rust, de werkelijk prachtige ligging van de camping en de natuurlijke uitstraling. Veel vogels, o.a. de groene en bonte specht, tjiftjaf, boomkruipers. Werkelijk bijzonder wat je allemaal vanaf je stoeltje kon bewonderen. Vergeet ik bijna de eekhoorntjes die regelmatig te zien waren! Ook de eigenaar Johan deed zijn best zijn gasten enthousiast te maken voor de natuur: hij leidde ons over en langs de camping om allerlei wetenswaardigheden te melden. Wij hebben goede herinneringen aan de camping, Johan en zijn vrouw Annie.

Monday, 22 August 2016 12:19
Powered by JoomVita VitaBook

Locatie

  • Luimesweg 12A
    7084 AS Breedenbroek

Contact

  • 0315 - 61 75 76
  • 06 - 1279 7682 (Annie)
  • 06 - 1313 5590 (Johan)
  • info@dekuper.nl

Volg ons